opsynsperson stor 

Opgaven er at sørge for, at der er sprit tilgængeligt og at vejlede kunder ved spørgsmål . Derudover er det Opsynspersonens opgave at tælle op at vi max. er 900 i butikken samtidigt... , hvilket vi aldrig er i nærheden af.

 

Vi har udvidet opgaven med en ny service, nemlig at tilbyde at spritte håndtagene af på din vogn, mens du spritter hænder - så udnytter vi ventetiden optimalt.

 

Vi anbefaler  1 handlende pr. husstand

Vi anbefaler fortsat, at der kun kommer 1 handlende pr. husstand, at der tages hensyn og holdes afstand hinanden imellem, undgå generelt fysisk kontakt, henvend dig til kassepersonalet gennem plxeglasafskærmingerne o.s.v. - så vil vi tilgengæld gøre vores ypperste for at give dig en god og tryg oplevelse, når du handler i Kvickly Odder.

 

Som du sikkert allerede ved vasker og spritter vi vore kurve (og nu også vognene) af flere gange dagligt, og vil vi sætte pris på at du bruger sprit (evt. dit eget, hvis du helst vil det), når du er I Kvickly Odder.

Efterhånden kender vi alle - kunder som personale - godt Corona-rådene, og vi sætter stor pris på at alle parter efterkommer rådene - det er er superfint samarbejde, vi har fået opbygget - tusind tak for det!

Det er ikke Opsyns-personens opgave at lege Politi, vi opfordrer til selvjustits - så hjælp os og hinanden...