Gylling og Hou

De 2 Dagli'Brugser i Gylling og Hou er en del af Brugsforeningen Kvickly Odder.

 

 

DB hou2010

 

Dagli'Brugsen Hou


Dagli'Brugsen Hou blev etableret i foråret 2006, hvor købmanden lukkede - og efter 15 års fravær genopstod Brugsen i Hou. Dagli´Brugsen Hou ledes pr. 16. september 2015 af uddeler Jens Møller Poulsen.

 

Søndag, den 10.10.10 kl. 10.10 åbnede vi en ny, større og moderne butik på den grund hvor den gamle færgekro lå i nærheden af havnen. Det skulle gerne fremtidssikre en god og veldrevet butik til glæde for indbyggerne, sejlerne og turisterne i mange år fremover.

Ovenpå butikken er der 5 ejerlejligheder.

 

 

DB Gylling 2007

 

Dagli'Brugsen Gylling


Dagli'Brugsen Gylling er en filial under Kvickly Odder og ledes af uddeler Nils Krogstrup. Kvickly overtog Dagli'Brugsen i 2005. Den er nybygget i 1999 med 614 m2 butiksanlæg. Butikken kan dække det daglige behov for indkøb i en by af Gylings størrelse.

Desuden har man OK benzinanlæg, hvortil der er knyttet sponsoraftale med Gylling Boldklub. Butikken er engageret i byens liv og er foruden boldklubben medsponsor i flere aktiviteter i Gylling.

 

Dagli'Brugsen er Gyllings eneste dagligvarebutik, og butikken bakkes godt op af lokalbefolkningen, hvilket gør at den hvert år bidrager med et positivt resultat.