Medarbejderne


Medarbejderne i Kvickly Odder er den vigtigste ressource, da kun en kompetent og veluddannet medarbejderstab med en fleksibel indstilling kan videreføre og videreudvikle virksomheden til at imødegå de fremtidige udfordringer. Vi ansætter og udvikler alle medarbejdere på baggrund af deres potentiale samt opnåede og træner alle i at være omstillingsparate - også på den korte bane Kendetegnende for alle medarbejdere er et stort engagement, højt humør, flid og fleksibilitet i arbejdet.

Det er kendetegnende for Kvickly Odder, at alle tilstræber sig på at opføre sig etisk korrekt såvel internt som eksternt. Det tilstræbes, at alle personlige såvel som faglige interesser tilfredsstilles i størst muligt omfang, så længe disse er i harmoni med Kvickly Odders interesser og mål.


Kun når vi alle i fællesskab arbejder for Kvickly Odders mål, kan vi få succes og nå vores mål på lang sigt "Du har kun succes, hvis alle har succes!" er et af direktør Arne Sørensens mottoer


Derfor opfordres alle ansatte til at videreudvikle sig personligt og fagligt inden for hver deres arbejdsområde – blandt andet gennem uddannelse – og alle ansatte støttes heri af virksomheden.


Mangfoldighed Kvickly Odders medarbejdere udfører tilsammen en lang række arbejdsfunktioner så som bager, slagter, salgs- og servicefunktioner, og personalet har mange forskellige uddannelser og baggrunde. Fælles for alle er en professionel tilgang til arbejdet, fleksibilitet og omstillingsparathed.


Kvickly Odder er en arbejdsplads med stort potentiale og mange medarbejdere har været ansat i virksomheden i +10 år, ja flere endda i mere end 25 år - og et par stykker har været ansat i ca. 40 år, hvilket vi er meget stolte af!

 

 

I kolonialområdet finder du alt hvad du skal bruge til den daglige husholdning.
Vi har et stort udvalg af luksusvarer og varer til discountpriser.

 

 

I slagterafdelingen møder du "rigtige slagtere" ved disken. Vore dygtige medarbejdere har stor erfaring, når det gælder behandling og udskæring af kød. Vore råvarene altid friske, og de behandles med respekt og omhu.

42518924 2011458975544132 5934231943515209728 o

I isenkram finder du altid sæsonaktuelle varer, som afspejler tidens trend. Find fine ting til din bolig eller legetøj til børnene, personalet er klar til at rådgive dig.

 

 

 

Se hvad delikatessen byder på.
I delikatessen finder du specialiteter fra nær og fjern

Vi har mange spændende oste.
Vi har et stort og bredt udvalg af spændende udenlandske oste, især fra Italien, Holland og Frankrig samt naturligvis de gode kendte mærker.

2017-webDeli-DSC 0899

I Kvickly Odders Frugt & Grøntafdeling finder du et stort sortiment i årstidens grønt, aktuelle frugter og spændende specialiteter fra mange lande. Vi lægger stor vægt på kvalitet til de rigtige priser. Får du brug for råd og vejledning eller har spørgsmål, så er vi klar til svare

Web-JohnH 1530

Kvickly Odder har en af Østjyllands største vinafdelinger med et stort udvalg af kvalitetsvine fra alle verdenshjørner. Hver dag kan du finde masser af gode tilbud, spændende nyheder og de gode velkendte klassikere til de rigtige priser.

 

Friskbagt brød hele dagen
Vi bager hele dagen efter de klassiske opskrifter, således er der hele dagen frisk brød til kunderne - og uanset hvornår du handler er der altid meget at vælge imellem. Altid friskbagt brød i Kvickly.

2018--web-textil

 

I tekstilafdelingen finder du tøjet til hele familien til hverdag, fest og fritid - og i alle prisklasser. Tøj til alle aldre - tøj til begge køn - tøj til alle årstider. Vi har altid et udvalg, der gør en indkøbstur i Kvickly til en oplevelse.

Per Ebdrup blev den heldige vinder 

18 liter Nexus One Ribera del Duero

Læs mere …

Generalforsamling 19. april 2023 

Afholdes kl. 18 i Spektrum Odder

Læs mere …

Uddeling af penge fra jubilæumspuljen

Det er nu du skal søge.

Læs mere …