I kolonialområdet finder du alt hvad du skal bruge til den daglige husholdning.
Vi har et stort udvalg af luksusvarer og varer til discountpriser.

Her finder du aviser og blade, tobak og spiritus, tips og lotto, skrabespil.
Det er også her vores information er placeret. Hvis du ønsker at få hjælp til at tegne medlemsskab af Kvickly Odder - er det også her du henvender dig.
Vi bytter med et smil, husk blot at medbringe den originale kassebon.

I slagterafdelingen møder du "rigtige slagtere" ved disken. Vore dygtige medarbejdere har stor erfaring, når det gælder behandling og udskæring af kød. Vore råvarene altid friske, og de behandles med respekt og omhu.

I isenkram finder du altid sæsonaktuelle varer, som afspejler tidens trend. Find fine ting til din bolig eller legetøj til børnene, personalet er klar til at rådgive dig.

 

Se hvad delikatessen byder på.
I delikatessen finder du specialiteter fra nær og fjern

Vi har mange spændende oste.
Vi har et stort og bredt udvalg af spændende udenlandske oste, især fra Italien, Holland og Frankrig samt naturligvis de gode kendte mærker.

Du kan få bundet en flot buket af årstidens blomster af vor blomsterbinder Hanne Kristoffersen.

I Kvickly Odders Frugt & Grøntafdeling finder du et stort sortiment i årstidens grønt, aktuelle frugter og spændende specialiteter fra mange lande. Vi lægger stor vægt på kvalitet til de rigtige priser. Får du brug for råd og vejledning eller har spørgsmål, så er vi klar til svare

Kvickly Odder har en af Østjyllands største vinafdelinger med et stort udvalg af kvalitetsvine fra alle verdenshjørner. Hver dag kan du finde masser af gode tilbud, spændende nyheder og de gode velkendte klassikere til de rigtige priser.

Her finder du 7 faglæte håndværksbagere, der hver dag bager brød fra bunden - og kun med de bedste råvarer. Det klassiske håndværk er altid i højsædet hos bageren.
Vi sætter en ære i, at brød og kager altid er lækkert og indbydende, og altid er lavet af de bedste råvarer, fremstillet på gode klassiske danske teknikker, efter gamle opskrifter, jo det bygger på faglig stolthed.
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, som er alfa og omega. Vi tilbyder et spændende udvalg af både klassiske brød, fiberrige boller og så fremstiller vi også søde sager og lækre kager. For os er et godt brød, et brød der er friskbagt, helt med danske råvarer.

I tekstilafdelingen finder du tøjet til hele familien til hverdag, fest og fritid - og i alle prisklasser. Tøj til alle aldre - tøj til begge køn - tøj til alle årstider. Vi har altid et udvalg, der gør en indkøbstur i Kvickly til en oplevelse.

Aktivér personlige tilbud på PC

Læs mere …

Jubilæumspuljen 2018

46.000 kr. uddelt i kvickly Odder

Læs mere …

Generalforsamling 2018

Adgangskort kan afhentes i kiosken mod dokumentation af medlemsskab.

Læs mere …